CATALUNYA I EL CATALÀ: RECULL DE FRASES

Per: JORDI AMATE POU

28 / 190

Queden 0 dies

Cofinançadors 6

 • Aportant 19,90 €

  Producte: 1 Quorum = 1 llibre reservat

  Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs un exemplar a casa teva en un termini màxim de 120 dies a partir de la data d’anunci de la seva publicació.

  Aportar
 • Aportant 59,70 €

  Producte: 3 Quorums = 3 llibres

  Opció amb premi. Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs els 3 exemplars a casa teva en un termini màxim de 120 dies de la data d’anunci de la seva publicació. També un quart llibre d’obsequi publicat per 9 Grup Editorial: «Triviacat: història de Catalunya», de Sílvia Marimon.

  Aportar
 • APORTACIÓ LLIURE

  Aportació lliure

  Podràs introduir la quantitat amb la qual vols donar suport al projecte.
  Segons l'import que posis rebràs el número de llibres proporcional al PVP de cada projecte.

  Aportar

Autor

JORDI AMATE POU

JORDI AMATE POU
Jordi Amate Pou (1969), diplomat en Educació Social, viu a Sant Esteve Sesrovires (Barcelona). Treballa al món de l'oci i el temps lliure des de 1999. Actualment, compagina el seu treball en l'oficina d'una empresa amb labors sindicals. També, continua amb el seu hobby: les frases cèlebres. És una persona molt curiosa, àvida per aprendre nous coneixements i desitjós de poder portar-los a la pràctica i donar-los a conèixer. D'aquí, la publicació d'aquest llibre.

Comparteix aquest projecte

Difon aquest projecte

 • Widget del projecte

  publica el widget del projecte

  Còpia i enganxa el codi a la teva web o blog i ajuda a difondre aquest projecte

  CATALUNYA I EL CATALÀ: RECULL DE FRASES

  Obtingut

  15%
  28 / 190
  Obtingut
  28
  Queden
  0 dies
  Cofinançadors
  6
  28 15%
  Codi Embed

CATALUNYA I EL CATALÀ: RECULL DE FRASES

Aquest llibre és una recopilació de cites expressades al llarg dels darrers dos segles, a través d'idees, pensaments i experiències de diverses personalitats catalanes o que han fet la seva tasca en català.
A més de descobrir milers de perles de saviesa de tots els temps, permet aprendre diverses curiositats relacionades amb les persones a què es fa referència.
Així, aquestes gairebé 300 pàgines que ara tens a les mans recullen, per ordre alfabètic, el pensament de 276 personatges coneguts (dels quals 72 són dones), amb un total de més de 4.000 frases.
L’obra vol mostrar, també, com un pensament, una frase o una cita popular poden amagar tota la saviesa i l'enginy de l'ocurrència més suggestiva.