BREUS RELATS FANTÀSTICS DE LA QUOTIDIANITAT

Per: ROBERT BENAIGES

31 / 165

Queden 0 dies

Cofinançadors 27

 • Aportant 11,30 €

  Producte: 1 Quorum = 1 llibre reservat

  Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs un exemplar a casa teva en un termini màxim de 120 dies a partir de la data d’anunci de la seva publicació.

  Aportar
 • Aportant 33,90 €

  Producte: 3 Quorums = 3 llibres

  Opció amb premi. Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs els 3 exemplars a casa teva en un termini màxim de 120 dies de la data d’anunci de la seva publicació. També un quart llibre d’obsequi publicat per 9 Grup Editorial: «La vall de la matança», de Josep Masanés.

  Aportar
 • APORTACIÓ LLIURE

  Aportació lliure

  Podràs introduir la quantitat amb la qual vols donar suport al projecte.
  Segons l'import que posis rebràs el número de llibres proporcional al PVP de cada projecte.

  Aportar

Autor

ROBERT BENAIGES

ROBERT BENAIGES
Robert Benaiges Cervera va néixer l’any 1958 a Cambrils, on segueix vivint. Professor de secundària, biòleg, exalcalde, poeta, lector obstinat i cuiner a estones. Treballa de professor a un institut de Reus.
Ha publicat els poemaris «Crònica del naufragi», «El periple de l’home orquestra», «Palimpsest» i «El llibre de Caïm». I dos llibres de contes, «Contes mesopotàmics» i «Nous contes mesopotàmics». És coautor del llibre de relats «Sis mans per a set pecats», i ha participat en alguns llibres col·lectius, com «Palabras frente al mar» i «Cambrils, crònica amb paraules».

Comparteix aquest projecte

Difon aquest projecte

 • Widget del projecte

  publica el widget del projecte

  Còpia i enganxa el codi a la teva web o blog i ajuda a difondre aquest projecte

  BREUS RELATS FANTÀSTICS DE LA QUOTIDIANITAT

  Obtingut

  19%
  31 / 165
  Obtingut
  31
  Queden
  0 dies
  Cofinançadors
  27
  31 19%
  Codi Embed

BREUS RELATS FANTÀSTICS DE LA QUOTIDIANITAT

Aquests contes breus refereixen les circumstàncies de la vida quotidiana, la casa, la família, la feina, els amics i els coneguts, des d’una perspectiva diferent, fantàstica i inquietant. Es tracta de vint-i-set relats amarats d’humor i circumloqui.
Alguna vegada has vist un rostre estrany en el mirall? Saps d’una creu a la carretera amb el teu nom? Et fa por pujar a l’ascensor? Creus que en els llibres, en els diaris o en les coses que et passen, hi ha un missatge ocult, una insinuació amoïnadora? Has estat mai a una habitació d’hospital que, en realitat, és una Estació de Trànsit Interplanetària? Què en saps de l’home que sopa sol a la taula del costat? T’has trobat recentment amb un conegut que realment és mort? Creus que albirar dues arnes a la cuina de casa és l’inequívoc senyal d’una condemna?
Només cal que ens aturem un instant en la nostra quotidianitat. Només cal mirar. Per si de cas.