AMB EIXA CALMA — CON ESA CALMA

Per: FRANCESC MACIÀ — JOSÉ CARLOS BALANZA

157 / 150

Queden 0 dies

Cofinançadors 37

  • Aportant 12,50 €

    : 1 Quorum = 1 llibre reservat

    Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs un exemplar a casa teva en un termini màxim de 120 dies a partir de la data d’anunci de la seva publicació.

    Aportar
  • Aportant 37,50 €

    Producte: 3 Quorums = 3 llibres

    Opció amb premi. Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs els 3 exemplars a casa teva en un termini màxim de 120 dies de la data d’anunci de la seva publicació. També un quart llibre d’obsequi publicat per 9 Grup Editorial: «Bal d’Onsella: los colores del silencio», de Jorge Longás Mayayo.

    Aportar
  • APORTACIÓ LLIURE

    Aportació lliure

    Podràs introduir la quantitat amb la qual vols donar suport al projecte.
    Segons l'import que posis rebràs el número de llibres proporcional al PVP de cada projecte.

    Aportar

Autor

FRANCESC MACIÀ — JOSÉ CARLOS BALANZA

FRANCESC MACIÀ — JOSÉ CARLOS BALANZA
Francesc Macià i Barrado va néixer l’abril de 1950 a Balaguer, on actualment viu i escriu. Autor de llibres com «Pirates» (2000), «Un cabdell que algú va enredar» (2003), «Llavors en aquell precís instant ara mateix» (2012) i va ser finalista del 39è premi Víctor Català de contes i narracions amb el llibre «Les coses de la vida» (1998), tots ells publicats a Cossetània. Així mateix, ha escrit narracions per als catàlegs artístics de la Fundació Marguerida de Montferrato, entre les quals «Balanza. De besllum» per al catàleg de l’exposició ‘Sí y Tiempo de Luz’ de José Carlos Balanza, i «Qui ho havia de dir» per al catàleg de l’exposició ‘Quan bado res no pesa’ de Joan Fontcuberta. L’any 2011 va publicar en forma de caixa d’artista el llibre de poemes i dibuixos «Aviat serà tard», en col·laboració amb el pintor de Balaguer Josep Maria Llobet Camarasa.


José Carlos Balanza (Logroño, 1958). Artista visual que realiza su trabajo en diferentes soportes y técnicas; incluye la escritura entre sus realizaciones y procesos. Desde 1984 expone sus obras en diferentes galerías, museos, fundaciones… y asiste a ferias y festivales de arte. En su obra escrita hay que destacar «La distancia» (Ediciones del 4 de Agosto). También tiene textos concernientes a su obra, que habitualmente hace constar en sus catálogos. Ha escrito textos para diferentes artistas y actividades artísticas. Es director artístico de la Fundació Marguerida de Montferrato en Balaguer (www.fmm.cat); gestor y comisario artístico de la Fundación ámbito Arte de Logroño y del Museo MACC, también de Logroño (www.museomacc.com), y comisario artístico en Arte en la Tierra, en Santa Lucía de Ocón (www.facebook.com/arteenlatierra/).

Comparteix aquest projecte

Difon aquest projecte

  • Widget del projecte

    publica el widget del projecte

    Còpia i enganxa el codi a la teva web o blog i ajuda a difondre aquest projecte

    AMB EIXA CALMA — CON ESA CALMA

    Obtingut

    105%
    157 / 150
    Obtingut
    157
    Queden
    0 dies
    Cofinançadors
    37
    157 105%
    Codi Embed

AMB EIXA CALMA — CON ESA CALMA

«Amb eixa calma» és el resultat de la intuïció d’un temps per venir, un temps que ambdós, Francesc Macià Barrado i José Carlos Balanza, crèiem que havia de ser un temps de coneixement i esperança. Tots dos vam voler fer possible aquest futur imaginat a través de la successió d’una pila de mails en els quals l’intercanvi de poemes ens va anar mostrant a poc a poc, durant anys, d’una manera recíproca i alternada, mentre desenvolupàvem, tal com encara fem avui, tot allò: els nostres projectes i la nostra amistat.

«Con esa calma» es el resultado de la intuición de un tiempo por venir, un tiempo que ambos, Francesc Macià Barrado y José Carlos Balanza, creíamos que iba a ser un tiempo de conocimiento y esperanza. Los dos quisimos hacer posible ese imaginado futuro a través de la sucesión de una pila de mails en los que el intercambio de poesías nos iba mostrando poco a poco, durante años, de una manera recíproca y alternada, mientras desarrollábamos, tal como todavía hacemos hoy, todo aquello: nuestros proyectos y nuestra amistad.