MARMOR MARIS

Per: MIQUEL GARRIGA

219 / 185

Queden 0 dies

Cofinançadors 91

 • Aportant 19,90 €

  Producte: 1 Quorum = 1 llibre reservat

  Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs un exemplar a casa teva en un termini màxim de 120 dies a partir de la data d’anunci de la seva publicació.

  Aportar
 • Aportant 59,70 €

  Producte: 3 Quorums = 3 llibres

  Opció amb premi. Si s’aconsegueix l’objectiu plantejat i el llibre finalment es publica, se’t comunicarà per correu electrònic i rebràs els 3 exemplars a casa teva en un termini màxim de 120 dies de la data d’anunci de la seva publicació. També un quart llibre d’obsequi publicat per 9 Grup Editorial: «La vall de la matança», de Josep Masanés Nogués.

  Aportar
 • APORTACIÓ LLIURE

  Aportació lliure

  Podràs introduir la quantitat amb la qual vols donar suport al projecte.
  Segons l'import que posis rebràs el número de llibres proporcional al PVP de cada projecte.

  Aportar

Autor

MIQUEL GARRIGA

MIQUEL GARRIGA
Miquel Garriga Obiols (Barcelona, 1949) ha desenvolupat la seva vida professional com a auditor de comptes, consultor i diplomat en Psicologia Aplicada. Ha publicat dos llibres de l’àmbit econòmic («Transparencia fiscal», el 1983, i «Los informes de auditoría», el 1985) i un altre sobre psicologia («Los fundamentos de la energía positiva», el 2013). Entusiasta de la literatura de ficció, va gaudir durant dos anys dels cursos d’escriptura de l’Ateneu de Barcelona i es va llençar a escriure fruit del plaer de fer-ho. D’altra banda, és un apassionat de la investigació de la història de l’edat mitjana, i això el va conduir a treballar un relat inserit en aquesta època; un espai i temps poc explorats dins la literatura de base històrica.

Comparteix aquest projecte

Difon aquest projecte

 • Widget del projecte

  publica el widget del projecte

  Còpia i enganxa el codi a la teva web o blog i ajuda a difondre aquest projecte

  MARMOR MARIS

  Obtingut

  118%
  219 / 185
  Obtingut
  219
  Queden
  0 dies
  Cofinançadors
  91
  219 118%
  Codi Embed

MARMOR MARIS

Entre els anys 1270 i 1281, Jaume I i Pere el Gran es troben enfrontats amb el Papat i els reis francs pels drets hereditaris sobre Sicília, de Constança, la muller del rei Pere. Mentrestant a Vilanova, l’Arnau, que és aprenent de mestre d'aixa i marxa amb una flota de galeres cap al Tunis, s’enfronta amb en Folc, fill del senyor de Ribes, pel desig mutu d’una mateixa dona. L'obra s’endinsa en els conflictes humans al voltant del poder, i teixeix una trama on els personatges reaccionen a situacions d'injustícia, a les febleses de caràcter i a les implicacions en les relacions personals. Les intrigues d'abast global sobre el Papat i les tensions internacionals avancen paral·leles a l'acció principal fins que entrecreuen camins. Sempre amb el Mediterrani com a eix vertebrador, el punt culminant de la història té lloc a la costa al davant del mar.